top of page
Myrvold_Blader_gronn_72.jpg

1957

Siden

Myrvold_lysbeige_3_72.jpg

Vi har produsert og solgt hageplanter
på Jessheim helt siden 1957

Vår familiedrevne bedrift har lang erfaring med produksjon og omsetning av planter, faktisk helt siden 1957. Sven Myrvold startet bedriften i det små med fokus på matnyttige vekster. Etter hvert utviklet det seg og han begynte med flerårige busker i drivbenker. Da var det mest salg av barrotsplanter, så da foregikk salget vår og høst. Etter hvert ble det mer og mer vanlig å dyrke i kar (potter) og sesongen kunne med dette utvides, og salget kunne foregå hele sesongen. 

Det har blitt bygd ut mange ganger opp gjennom årene. Byggningsmasser og jordarealer har økt litt etter litt. 

Kona Marit har vært aktivt med i bedriften opp gjennom årene, og de har sammen klart å bygge opp et solid navn og rykte. Det har alltid vært fokus på fagkunnskap og kvalitet. 

I planteskolen produserer vi blant annet løvtrær, nåletrær og busker. Plantekvaliteten avhenger av jordsmonn, gjødsel, vann og stell. Det å ha en egen produksjon sikrer at vi har et godt utvalg av friske varer i hagesenteret. Vi kjenner disse plantene, og vet hva som skal til for å ivareta kvaliteten. 

Takket være innsatsen og fagkompetansen til generasjonen før oss har Sven Myrvold AS blitt en velrenomert og anerkjent planteskole og hagesenter. 

Bedriften drives i dag av Guro Myrvold, og 3 generasjon Ida Kristine Myrvold er godt med i driften. 

Vi har flere gartnere med lang erfaring i vår stab, og sørger for at det alltid er en gartner til stede i hagesenteret. 

Yrkesstolthet preger arbeidet vårt. Vi ønsker at kundene våre skal være fornøyde, og komme tilbake til oss fordi de vet at vi har fokus på kvalitet. 

Mørkt tre
Bilde_4.jpg
Bilde_5.jpg
Bilde_2.jpg
Bilde_3.jpg
Bilde_1.jpg
bottom of page